Jauhelihamykyset olivat pirteä idea, valkosipuliöljy vastustamatonta keiton pinnalla. |
1 rkl öljyä
7 dl kasvislientä
50 g porsaanjauhelihaa pieniksi palleroiksi muovattuna
50 g liotettuja mustasieniä, karkeasti pilkottuna
50 g valkokaalia suikaleina
110 g riisivermiselliä karkeasti pilkottuna
2 kevätsipulia 2,5cm pätkinä
1 rkl kalakastiketta
1 rkl vaaleaa soijakastiketta
½ tl sokeria
½ tl jauhettua valkopippuria
paaaaaljon korianteria koristeluun
Valmista valkosipuliöljyä paistamalla valkosipuli öljyssä kullanruskeaksi. Siirrä sivuun. Kuumenna liemi kiehuvaksi, lisää kaikki loput ainekset korianteria lukuunottamatta ja anna kiehua hetken ajan.
Annostele ja valuta päälle valkosipuliöljyä ja rapeita valkosipulinpaloja. Koristele runsaalla korianterilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti