600 g keitettyä kananlihaa paloina
3 rkl öljyä
3 pientä sipulia lohkoina
4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
5 cm pätkä tuoretta inkivääriä hienonnettna
2 sitruunaruohon vartta pieneksi hienonnettuna
2 tl kuivattua chiliä
2 rkl curryjauhetta
2 tl ruokosokeria
1 tl suolaa
4 dl kookosmaitoa
1 dl kanalientä
1 tölkki bambunversoja huuhdeltuna
korianteria koristeluun
Kuumenna öljy wokissa ja kuullota sipulia, valkosipulia, inkivääriä ja sitruunaruohoa nopeasti. Lisää joukkoon chilit ja curryjauhe, kuullota vielä noin kolme minuuttia koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon kana, sokeri ja suola. Paista currya noin 15 minuuttia, hämmennä muutaman kerran, jotta mausteet sekoittuvat kunnolla.
Myös sipulin suuri määrä antaa ruualle Intialaista vaikutetta. Tuoksu on tässä vaiheessa hurmaava |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti